Druk en print

Het proces van drukken en printen is volledig geautomatiseerd, gedigitaliseerd en geïntegreerd en sluit naadloos aan bij het proces van de klant. Klanten kunnen desgewenst gebruik maken van eigen portals, voor het snel uitbrengen van offertes, bijhouden bestelhistorie, uploaden van bestanden en automatische controle van bestanden voor een perfect drukresultaat.

Onze moderne hightech persen draaien 24 uur per dag; met onze eigen afdeling afwerking zorgen we voor een efficiënte productie, een constante kwaliteit en maximale flexibiliteit.
Scholma werkt met twee gescheiden productiestromen. Grootformaat-persen (70/100) en kleinformaat, digitaal. Beide productiestromen sluiten vervolgens naadloos aan bij de afwerking en verzending.

Laktoepassing

Om uw drukwerk extra uitstraling en attentiewaarde te geven kan bij het drukken een laklaag worden aangebracht.

Digitaal drukwerk

Tot de mogelijkheden behoort ook het personaliseren van folders, brieven, visitekaartjes, enveloppen, acceptgiro’s en etiketten, zowel in kleur als zwart/wit.

Adressen kunnen worden geprint in vrijwel elk formaat en lettertype. Ook kix-codes, e-sortbundelgegevens en persoonlijke accenten, zoals bijvoorbeeld handgeschreven teksten, kunnen worden toegevoegd. Adresseren met plaketiketten is natuurlijk ook mogelijk.