Afwerking

Het afwerken, zoals snijden, vouwen, vergaren en nieten, sealen, verzenden, gebeurt in eigen huis. Voor het binden en speciale afwerking werken we samen met gespecialiseerde partners in de buurt.

Sealen

Kleurrijke magazines en brochures worden steeds vaker verzonden in een folieverpakking en hebben hierdoor een hogere attentiewaarde. Daarbij is het één van de goedkoopste en milieuvriendelijkste verpakkingsmethoden. Het sealen van uw product kan in diverse variabele formaten. Ook het insteken van extra brieven en/of folders is mogelijk.
Uw drukwerk wordt voorzien van een adresdrager in de vorm van een brief, cheshire of het adres wordt op de verpakking geprint.

Couverteren

Uw mailing kan zowel machinaal als handmatig worden ingestoken in alle denkbare formaten, in enveloppen en in verpakkingen. Kleine mailingen kunnen vaak nog dezelfde dag worden verwerkt. Grotere oplagen nemen wat meer tijd in beslag. Wilt u iets persoonlijks toevoegen, bijvoorbeeld een sleutelhanger, of een alternatieve verpakking gebruiken? Geen probleem!

Het bijvoegen van speciale artikelen, het vouwen van drukwerk, het vullen van doosjes, boekverpakkingen en kokers (posters) wordt handmatig uitgevoerd. Scholma beschikt over een enthousiast team van (oproep)medewerkers die het als een uitdaging zien uw order snel en accuraat te verwerken

Direct Mail

Scholma verzorgt de dagelijkse verzending van al uw poststukken en mailingen, zoals brieven, brievenbuspakjes, facturen, periodieken, magazines of pakketten, zowel grote als kleine aantallen, in binnen- en buitenland. U levert alleen het basisbestand aan, wij doen de rest.

Adressenbeheer

Onjuiste persoonsgegevens of een fout in de bedrijfsnaam of het adres van de ontvanger leiden vaak tot grote ergernis. De mailing belandt onherroepelijk in de prullenmand of komt onbestelbaar retour. Om dit te voorkomen kunnen wij uw adressenbestand uniformeren, ontdubbelen, aanvullen en bijhouden.

Distributie

Uw mailingen en pakketten verzonden over de hele wereld. Ook het rechtstreeks beleveren aan postbussen is mogelijk. Voor kleine mailingen geldt: ’s morgens aangeleverd, vaak dezelfde dag nog op de post.
Door onze scherpe tarieven kunt u in veel gevallen behoorlijk besparen op uw portokosten. Vraag naar de mogelijkheden.

Voorraadbeheer

Ruimtegebrek? Breng uw drukwerk – voorraden onder bij Scholma. Wij houden een standaardvoorraad van uw goederen bij en geven advies over de minimale hoeveelheid. Onze medewerkers kunnen snel uw opgeslagen artikelen klaarmaken voor verzending. Ook kunt u zelf uw voorraden controleren via internet. In samenspraak met u wordt uw voorraad aangevuld, altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.