Innovatief

Kernactiviteiten van Scholma zijn druk en print, onderdelen van de gehele communicatieketen. Door de klant oplossingen aan te bieden die het eenvoudiger maken het drukwerk samen te stellen en door extra waarde aan drukwerk toe te voegen, ontzorgt en versterkt Scholma de klant.

Dopp en VEEEW

Zoals door actueel databeheer en -ontsluiting, data delen, adressenbeheer, vanuit data rechtstreeks en geautomatiseerd opmaken, in verschillende vormen (druk, print, digitaal) publiceren. Scholma brengt dit onder de naam Dopp (= data, opmaken, printen, publiceren). Dopp levert kostenbesparing en meer flexibiliteit op.

Toepassing van Augmented Reality voegt extra marketing- en communicatiewaarde aan het drukwerk toe. VEEEW staat voor mogelijkheden aan drukwerk foto’s en video’s toe te voegen. Drukwerk komt door gebruik te maken van een app, via je smartphone of tablet, tot leven.

Portal

Een eigen portal behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit is een klanteigen webpagina met een opmaak- en bestelsysteem. De standaard sjablonen worden door Scholma ingevoerd op basis van de huisstijl van de opdrachtgever. De klant kan elke nieuwe opdracht naar eigen wens opmaken waarna Scholma een drukklaar pdf-bestand ontvangt.