VEEEW

Augmented Reality is HOT! Kijk naar Pokemon Go en de Dino AR App van Albert Heijn. Augmented Reality (AR) is een fenomeen waar u niet meer omheen kunt. AR gaat een integraal onderdeel uitmaken van uw marketingstrategie.

Met de revolutionaire AR-toepassing VEEEW brengen we bestaand en nieuw drukwerk, en verpakkingsmateriaal snel en eenvoudig tot leven en maken het interactief. Dit voor een zeer gunstige prijs.

VEEEW is een doordachte real-time Augmented Reality technologie die heel snel, betrouwbaar en uiterst prijsvriendelijk is in te zetten voor ieder bedrijf!

Augmented Reality (AR) is een live beeld die aan de werkelijkheid wordt toegevoegd wanneer u een afbeelding of product bekijkt met uw telefoon of tablet. Door het scannen van een afbeelding met uw telefoon wordt er direct informatie vanuit het internet opgehaald om ‘augmented’ getoond te kunnen worden op het drukwerk. Dit kunnen video’s, foto’s of geluidsfragmenten zijn. Knoppen om naar websites te gaan of email te versturen. Knoppen om zelf direct een helpdesk te bellen, een kaartje of product te bestellen, of straks ook uw producten in 3D te tonen vanuit drukwerk.

VEEEW biedt de mogelijkheid drukwerk binnen een paar minuten te voorzien van Augmented Reality. Hiermee kunt u zich op bijzondere wijze onderscheiden in de markt door uw klanten een innovatieve beleving te bieden. Dat is drukwerk met extra en duurzame mogelijkheden voor marketing en communicatie.

Elke scan van een afbeelding wordt geregistreerd. Hierdoor kunnen we inzicht geven in hoe succesvol uw drukwerk wordt gelezen en welke resultaten uw marketingcampagne bereikt.

Digitalisering heeft een enorme impact op ons leven. En de VEEEW app (augmented reality) brengt de wereld van drukwerk op een perfecte manier samen met de digitale wereld. Dé manier om te communiceren met doelgroepen van nu. Verrassend, effectief en direct.

VEEEW is voor alle soorten drukwerk, alle soorten bedrijven en organisaties, van klein tot groot.

Download de veeew app en bekijk de vele mogelijkheden door de afbeeldingen uit onze voorbeeld-brochure te scannen..

Klik hier voor het volledige persbericht.